Cisa szolgáltatásaink – ÁRAK

Egy pár sort írunk az árakról, mert erre nagy igény mutatkozik. Részletes tájékoztatás miatt mindenképpen érdemes ügyfélszolgálatunkkal egyeztetnie!

Hívja diszpécserünket a 06-70-770-2942 telefonszámon a részletek miatt!

Ajtóbeállítás, ajtóigazítás (nem beépítés!)

Ajtóbeállítás, ajtóigazítás szolgáltatást akkor érdemes igénybe venni, amikor nyitott állapotban működik a zárszerkezet, csukott állapotban pedig nem.

Ha úgy érezzük, hogy az ajtót húzni kell magunk felé a bezáráskor, vagy meg kell emelni, érdemes az ajtóbeállítás szolgáltatást igénybe venni, a további költség-kiadások megelőzése végett.

Cégünk szakszerűen beállítja a Cisa ajtót, Budapest területén egy egyszeri 16.000 Ft összegű munkadíj ellenében. Ez egy órás munkavégzésre vonatkozik. Az ajtóbeállítás által a Cisa zárszerkezet élettartama is meghosszabbítható, mert nem fog többé szorulni a zár.

Cisa zárkódolás

Amikor új ingatlanba költözünk, vagy elhagytuk a kulcsot és attól tartunk, hogy valaki illetéktelen kezébe jut, vagy amikor valakinél valószínűleg maradt egy a pótkulcsunkból, akkor kell a Cisa zárkódolást elvégeztetni.

Cégünk szakemberei pár perc alatt elvégzik a zár kódolását, így máris biztonságban érezheti magát az ügyfél. Új kulcsok fogják működtetni a szerkezetet, a régi kulccsal már nem lehet bejutni a lakásunkba. Ennek a szolgáltatásnak az ára Budapest területén 40.000 Ft, amelyben már benne van a munkadíj is. 3 darab új kulcs tartozik a zárhoz.

Fontos elmondanunk, hogy a Cisa zárkódolást csak akkor tanácsos elvégeztetni, ha maga a zárszerkezet kifogástalanul működik és nem túl régi.

Cisa zárcsere

A Cisa zárcsere ára Budapest területén, munkadíjjal együtt 75.000 – 85.000 Ft. Erre vállalunk egy év teljes körű garanciát, amennyiben mi biztosítjuk a Cisa zárat.

A zárcserét el kell végezni, ha a régi szerkezet teljesen elromlott, ha elhagytuk a kulcsot és a nyitás során meg kell fúrni a zárat, vagy ha kilincs már lóg, mert az bizony nem a kilincs, hanem a zárszerkezet hibája. 3 darab új kulcs tartozik a zárhoz.

Becsapódott ajtónyitás

Cisa ajtónyitásra van szükség, ha valaki mögött becsapódik a Cisa biztonsági trezorzárral működtetett bejárati ajtó, amelyen kívül, kilincs helyett gomb van, és kulcs nélkül nem lehet visszajutni a lakásba.

Ilyenkor a Cisa zárat a zárszerelő szakember, egy professzionális zárnyitási módszer alkalmazásával, roncsolásmentesen elvégzi a munkát. Ennek a szolgáltatásnak az ára egy egyszeri 16.000 Ft munkadíj! Garantáljuk, hogy nem sérül sem az ajtó, sem pedig a zár!

Cisa zárnyitás kulcselvesztés estén, kulcs hiányában

Ilyenkor az ajtó nem sérül, de a zárszerkezet igen. A magyar törvények szerint, ebben az esetben csak rongálással nyitható ki a zár, amelyet fúrással végzünk el.

Az ajtónyitás után azonnali zárcsere szükséges. A Cisa ajtó zárnyitásának költsége, Budapesten, 25.000 Ft.

Cisa kilincs-csere

Amennyiben új kilincsre van szükség a Cisa biztonsági ajtóhoz, úgy forduljon hozzánk bizalommal! Új rézkilincset szerelünk fel a régi helyére, melynek a költsége, Budapest területén, munkadíjjal együtt 26.000-40.000 Ft között, szín függvényében.

Az új kilincsben már egy beépített rugó van. A kilincs masszív és kíméli a zárat.

Hevederzár szerelés

Amennyiben valaki úgy érzi, hogy nem nyújt elég biztonságot a Cisa ajtó, úgy felszerelhető még egy hevederzár is a bejárati ajtóra. Kizárólag BARLOCK hevederzárat szerelünk, 3 db gyári kulccsal, szereléssel és zárszerkezettel együtt, Budapest területén 65.000 Ft.

A fenti árak tájékoztató jellegű bruttó árak, és Budapest területére vonatkoznak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Pontos árakkal kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat!