Cisa kulcsmásolás - Minden, amit a Cisa kulcsokról tudni érdemes

cisa-gyari-nyerskulcsra-kulcsmasolas-kulcskiralyA Cisa zárakhoz tartozó kulcs lehet tollas kulcs, vagy fogazott/pontfúrt cilinderes kulcs.

Kulcsmásolás szempontjából mindegy, hogy milyen kulccsal érkeznek szaküzletünkbe, a másolását biztosan megoldjuk. Üzletünk több mint 50 éve készít, másol különböző kulcsokat. A piaci igények szélesedésével és egyre több zárgyártó megjelenésével a magyar piacon, mi is ennek megfelelően fejlesztettük tovább magunkat és a kulcsmásolás szolgáltatást.

A Cisa kulcsok közül a három féle kulccsal találkozunk a leggyakrabban.

profi-kulcsmasolas-a-kulcskiralybanFogazott kulcs – Normál europrofilos zárbetét Cisa felirattal. Minden gond nélkül másoljuk, az olasz Silca Professional kulcsmásoló gépünkön.

Pontfúrt kulcs – Normál vízszintes, lapon mart kulcsos zárbetét. Ennek lehet több fajtája, de többnyire mindet lemásoljuk, akár egysoros, akár kétsoros kulcsról legyen is szó. Minden Cisa zárhoz adnak egy plasztik kódkártyát, ami tartalmazza a kulcsnak a vágási kódját. Ezt érdemes megőrizni, mert ha esetleg minden kulcs elveszik, ez alapján lehet új kulcsot készíteni.

Gyári Cisa kéttollú kulcsok

garancialis-cisa-kulcsmasolasA Cisa trezorzárhoz, vagy más szóval biztonsági zárhoz, amely lehet kódolható, vagy fix lamellás változat, hosszú tollas kulcsok tartoznak.

Az ilyen zárakhoz tartozó kulcsok arról ismerhetők fel, hogy a kulcs feje fekete műanyag, négyzetforma, amelyen a gyári Cisa logo és felirat van feltüntetve.

A tanítható Cisa zárszerkezethez tartozó kulcsok szárába egy sorszám van belegravírozva. A kulcsmásolást érdemes mindig gyári nyerskulcsokra másoltatni, mert ezzel és a pontos kulcsmásolatokkal a zárszerkezet élettartamát lehet meghosszabbítani. A gyártó cégen kívül, még három gyártó cég készít Cisa kulcsokat, igaz, hogy ezek már utángyártott kulcsok. Az Erebbi, a Silca és a JMA.

cisa-kulcsmasolas-kulcskiralyCisa kulcsmásolás

A tollas kulcsokat régebben Magyarországon egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés helyen lehetett másoltatni. Természetesen ez mostanra, szerencsére már megváltozott. A tollas kulcsok javarésze a Kulcskirály zárszaküzletben szakszerűen lemásoltatható.

Érdemes azt is tudni, hogy a Cisa biztonsági zár kulcsait csak olyan helyen szabad másoltatni, ahol kulccsal és zárral kapcsolatos dolgokat árulnak. A kulcsmásolásnál fontos figyelembe venni, hogy jó-e a kulcsmásoló gép minősége és az megfelelően van-e beállítva. Nem elhanyagolható szempont a kulcsmásoló ember szaktudása sem. A Kulcskirályban mindez megvan! Folyamatosan fejlődünk, gépparkunkat rendszeresen karbantartjuk és bővítjük, modernizáljuk, így bátran kijelenthetjük, hogy Budapesten a legjobbak vagyunk! Ráadásul mi garanciát vállalunk az általunk másolt kulcsokra!

Cisa kulcsok másolása a KULCSKIRÁLY zárszaküzletben!

(Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63. Telefon: 06-1-312-2064)

cisa-kulcsok-masolasa-kulcskiraly

A Cisa kéttollas kulcsmásolás folyamata

A megfelelő nyerskulcs, ami ebben az esetben többnyire Cisa, gyári nyerskulcs, kiválasztása után, a minta kulcsot és a nyerskulcsot behelyezzük a kulcsmásoló gépbe. A másolandó kulcs tapogatása közben a nyerskulcsból kialakítjuk a kész kulcsot egy fűrésztárcsa segítségével. Fogról-fogra haladva alakítjuk ki a megfelelő formát, amíg tökéletes nem lesz. Egy kulcs elkészítési ideje, kb. 1-2 perc.

A tollas kulcsok pontos és tökéletes másolására a budapesti Kulcskirály, az olasz Silca Omnia Max kulcsmásoló gépet használja. Ez a legprofibb másoló gép, ami jelenleg kapható a piacon. Több ezer kulcs készítését is képes ezred milliméter pontosan lemásolni. Számunkra fontos a pontos és kiváló kulcsmásolat! A kulcsmásolás nálunk megvárható!

A Kulcskirályban minden másolt kulcsba beleütjük a cég garancia jelét, mely által a másolt kulcs beazonosítható, hogy a másolat valóban az üzletünkben készült. A Kulcskirály ugyanis vállalja a garanciát a másolt kulcsokért!

Kulcsmásolással kapcsolatban,  HÍVJA KÖZEVTLENÜL A KULCSMÁSOLÓ ÜZLETET: 06-1-312-2064  vagy 06-70-322-7328