Cisa zárcsere

A Cisa zárszerkezet

cisa-helyszini-zarcsereA hazánkban gyártott és már beszerelésre került Cisa (Masterdoor) biztonsági ajtókat egy három irányban működő, négyfordulatú, trezor zárszerkezetet működteti. Mivel a zárat az olasz Cisa cég gyártotta, innen kapta elnevezését a Cisa ajtó is. Tehát a Cisa ajtó, egy Cisa zárral ellátott, biztonsági, bejárati ajtó.

A Cisa zárszerkezet egy jól, csendesen működő, akkurátus szerkezet. A Cisa biztonsági trezorzár MABISZ minősítéssel rendelkezik, amelynek a legmagasabb a biztonsági fokozata Európában.

cisa-zarcsere-azonnalA Cisa zárszerkezeteket régebben rézszínű borítással látták el, hogy ebben is eltérjen a többi zártípustól. Ma pedig már a zárdobozt horganyozzák, illetve különböző indukciós eljárással galvanizálják. Előfordul az is, hogy kérésre kastélyokba, múzeumokba az ajtókba beszerelt zár előlapjait fényesítik, szaténosítják.

Cisa zárcsere kódolással

A kódolható szerkezettel ellátott Cisa záraknál, a zárcsere során az új kulcs átkódolása egyetlen mozdulattal kivitelezhető.  A programozható trezorzár előnye, hogy az ajtót nem kell megbontani vagy szétszedni a zárcseréhez.

cisa-zarcsere-budapestEzek a kódolható Cisa biztonsági zárak egy darab szervizkulccsal rendelkeznek, amely a gyár által lezárt csomagolásban található a három darabos kulcsgarnitúrával együtt. Az átkódolás során, szakképzett zárszerelő kollégánk egy mozdulattal végzi el a programozás műveletét, és Ön már az új kulcsokkal tudja működtetni az ajtaját. Ha esetleg Ön elhagyta a kulcsát vagy ellopták Öntől, akkor ugyanez a teendő. Az első beszerelés után a további kódolás gyári kulcsról, gyári kulcsra történik, itt már nincs szükség a szervizkulcsra.

cisa-zarcsere-pest-megyeMindenképpen érdemes azonban azt észben tartani, hogy bármennyire is kényelmes és olcsóbb megoldás a Cisa zárkódolással végzett zárcsere, nem feltétlenül ez a helyes megoldás. Vegyük figyelembe, hogy egy régi zárszerkezetnél minden belső alkatrész, ami a zárdoboz belsejében van, régi és elöregedett. A zárkódolás elvégzése után is könnyen előfordulhat, hogy valami eltörik benne, vagy megadja magát éppen a kora miatt. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy nem fog kinyílni az ajtó és hagyományos zárcserét kell eszközölni.

Cisa zárcsere

cisa-zarcsere-kiszallassalA régebbi Cisa zárszerkezetnél, a kódolhatónál is, mindig javasoljuk a hagyományos zárcserét elvégezni, a fent leírtak miatt. Amennyiben az ajtó új zárszerkezetet kap, nem valószínű, hogy az elkövetkező jó pár évben bármi probléma felmerülhet. Cégünk egy év teljes körű garanciát vállal a Cisa zárcsere szolgáltatásra.

A Cisa biztonsági zár cseréje az alábbiak szerint történik, amit minden esetben érdemes szakemberrel elvégeztetni.

Az ajtó borítását le kell bontani, le kell kötni a több irányú záródást a zárszerkezetről, majd kibontani a zárat a zárdobozból. Ezután be lehet helyezni az új zárszerkezetet. Amennyiben nem Cisa alapajtóról van szó, vissza kell kötni a fel- és lefelé záró rudazatokat és elvégezni a kisebb beállításokat. A zárcsere végén mindig ellenőrizni kell a zár tökéletes működését.

Cisa portál zár csere

cisa-zarcsere-jo-aronNem minden ajtó trezorzárral van ellátva. Vannak bizonyos üzlet ajtók, tűzgátló ajtók, alumínium portálos ajtók, amelyekben egy csapdanyelvvel ellátott Cisa portál zár van. Ezekből egy- illetve háromirányú változat létezik. A dorn méretük is többféle változatú lehet. Ezeket nem tollas kulcs, hanem zárbetét működteti. Cégünk vállalja a zárbetétek cseréjét, illetve a portál zárak meghibásodás miatti nyitását és cseréjét.

Az összes Cisa termékre a gyártó cég egy- illetve két év garanciát vállal (normál használat mellett), amit cégünk zárszerelő szakemberei továbbítanak ügyfeleink felé. Azt szoktuk javasolni, hogy a legkisebb szorulási vagy akadási probléma esetén, azonnal értesítsék cégünket, a már meglévő garancia érvényesítése érdekében.

Cégünk árai versenyképesek a magyar piacon, ügyfeleink nagy megelégedésére. A cisazarcsere.com szakemberei folyamatosan lépést tartanak a zárrendszerek, zárszerkezetek, biztonsági trezorzárak fejlődésével, így akármilyen problémáról is van szó, mi naprakész információval állunk az Önök rendelkezésére.

Hívjon minket a 06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942 telefonszámon!