Cisa zárszerviz

cisa-biztonsagi-ajtozar-szervizCisa zárszervizre akut problémák esetében van szükség. Ezeket az ember általában halogatja, tologatja, többnyire az időhiány, vagy az anyagiak hiánya miatt. Abban persze biztosak lehetünk, hogy ezek a problémák akkor fognak előjönni, amikor nagyon sietünk valahova, vagy valamilyen időhöz kötött program van. Ha ilyenkor nem nyílik az ajtó, vagy ilyenkor megy tönkre a zárszerkezet, akkor a több mint bosszantó és borítja az egész napot. Ebben az esetben van szükség sürgősen a Cisa zárszervizre.

Kisebb Cisa problémákra is megoldás a zárszerviz

cisa-trezorzar-szervizHa tehetjük és megengedhetjük magunknak, akkor inkább gondolkozzunk előre, menjünk elébe a bajnak, és hívjunk Cisa zárszervizes kollégát, hogy elkerüljük a drága és költséges zárcserét, továbbá, hogy megkíméljük magunkat a fent említett idegbajtól.

Amennyiben észrevesszük, hogy a zár nem a szokott módon működik, nem a megszokott hangokat produkálja nyitás vagy zárás közben, vagy az ajtót nem tudjuk úgy bezárni, kinyitni, ahogy eddig megszoktuk, érdemes azonnal szakemberhez fordulni. A szakembernek jó esélye van arra, hogy ebben a korai fázisban, csupán egy egyszeri munkadíj megfizetése ellenében, a helyszínen azonnal megoldja problémát. Ezzel nagyobb költség kifizetésétől és komoly idegeskedéstől tudjuk magunkat megkímélni, mert biztosra vehető, hogy a zárszerkezet a lehető legrosszabbkor fogja megadni magát, és az ajtó nyitási költsége, majd egy Cisa zárcsere megejtése komolyabb összegeket is magával vonhat.

Ezt érdemes tényleg nagyon komolyan venni, mert sokszor a zárszervizes kolléga órákig térdepel az ajtó előtt, és megtesz mindent annak érdekében, hogy ne kelljen új ajtót venni!

Cisa zárszerviz szolgáltatásunk

cisa-zarszervizCisa zárszerviz szolgáltatásunk magába foglalja a következőket.

  • Komplett zárcsere, ami új zár beszerelését. Ilyenkor minden esetben eredeti, gyári csomagolású kulcsokat kapnak az ügyfelek.
  • Átprogramozható zár esetében, elvégezzük a zár kódolását. Új kulcsokat kapnak az ügyfelek.
  • Kisebb és nagyobb mértékű beállításokat, igazításokat végzünk a zárral és az ajtóval kapcsolatban.
  • Betörés vagy rongálás után zárszerelést végzünk.
  • Zár miatti ajtónyitás, illetve kulcselvesztés esetén zárnyitás.
  • Új ingatlan esetén zárcsere vagy zárkódolás.
  • Becsapódott ajtónyitás rongálásmentesen – kizáródás miatt.

cisa-ajtozar-szervizA zárszerviz szó nálunk a szó szoros értelmében megállja a helyét, mert jól felszerelt szerviz- vagy műhelyautónkkal, Budapest összes kerületében címről, címre érkezünk és teljes körű Cisa zárszerviz szolgáltatást nyújtunk. A telefonhívástól számított, akár 1-2 órán belüli, aznapi, vagy esetleg másnapi, előre egyeztetett időpontban számíthatnak ránk!

A telefonos egyeztetés után a helyszínre érkező kolléga már a zárszerkezettel, zárbetéttel vagy kulcskészlettel érkezik, mert nem megyünk kétszer ki az adott helyszínre. Ehhez persze az Önök segítségére is szükség van, mert a diszpécserrel történt egyeztetés után, az ügyfél küldi a fényképet az ajtóról, kívülről, belülről esetleg a kulcsról.

Mit jelent a Cisa zárjavítás?

cisa-zarszerviz-budapestFontosnak tartjuk azt tisztázni, hogy mit is értünk pontosan zárjavítás alatt. A mai világban ugyanis a zárjavítás fogalma megváltozott. A zárjavítás szolgáltatást nem szó szerint kell értelmezni. Nem azt értjük alatta, hogy pl. szétszedjük a zárat, és ha mondjuk eltörött benne egy alkatrész, akkor azt kicseréljük, aztán visszatesszük a helyére, és már működik is. Mindössze annyit kell érteni zárjavítás alatt, hogy valamilyen módszerrel, leginkább zárcserével vagy ajtóbeállítással, a zárat tökéletesen működő állapotba hozzuk, hogy ne legyen vele a továbbiakban probléma.

A zárjavítás fogalmába sok minden belefér, beletartozik. A Cisa zárjavítás során cégünk végez Cisa zárcserét, zárszerelést, zárkódolást, zárprogramozást, ajtóbeállítást, tehát gyakorlatilag mindent, ami a zárral, annak működésével és a Cisa ajtókkal kapcsolatos.

A Cisa zárjavítás elvégzése után a zárszerkezet újra tökéletesen fog működni. Nagyon sokan úgy keresnek zárszerviz céget az interneten, hogy beütik a keresőbe: zárjavítás. Ugyanis, ami elromlott, azt meg kell javítani. Nagyon sok ügyfél gondolkodik eszerint, így lényegesnek tartjuk, hogy a zárjavításról is írjunk, még akkor is, ha tényleges zárjavítás nem történik.

Teljes körű Cisa zárszerviz és zárjavítás szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdésére vagy problémájának orvosolására diszpécser kollégáink az Önök rendelkezésére állnak!

Hívjon minket a 06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942 telefonszámon!