Cisa olasz ajtózár csere garanciával, aznapi kiszállással, profi csapattal

A legtöbb olyan zárcsere, ami azért szükséges, mert eltűnt a kulcs, meghibásodott a zár vagy épp aznap vették át az új ingatlant, sürgősségi, azaz pár órán belüli folyamatnak minősül. Tisztában vagyunk azzal, hogy mi olyan szolgáltatást végzünk, ami éjjel-nappal, ünnepnapokon az ügyfelek rendelkezésére kell, hogy álljon. Mi nemcsak azt hirdetjük, hogy az év 365 napján lehet tőlünk ajtózárcsere szolgáltatást rendelni, hanem mi be is tartjuk! Telefonálhatnak bátran bármikor, valaki a vonal végén biztos, hogy felveszi és segít önnek bármilyen zárszervíz szolgáltatás megrendelésében illetve ennek lebonyolításában!

Tovább olvasom

Hogyan zajlik egy Cisa olasz zárszerkezet zárt nyitása, ha nincs meg a kulcs?

Minden zárnyitás, ajtónyitás egy különleges eset, soha nincs két egyforma művelet. Mindig annak a függvénye, hogy miként nyitjuk ki a Cisa zárszerkezetet, milyen típusú, kivitelű zárszerkezetről beszélünk. Elsősorban tollas kulcsos zárak nyitásával, majd az azt követő zárcserével foglalkozunk, illetve ha megvan a kulcs, csak új ingatlanba költöztek, akkor vállaljuk ezeknek a záraknak az újraprogramozását 5 darab új kulccsal, jó áron, akár egy órán belül Budapesten.

Tovább olvasom

Cisa helyszíni zárcsere Budapesten, kerülettől függetlenül, gyorsan, garanciával

Mikor is van szükség zárcserére, mitől függ, hogyan történik az egész? Mindenki hagyott már el kulcsot vagy tűnt el valamilyen rejtelmes módon, így nem érezhetjük magunkat biztonságban. Pláne, ha rossz kezekbe került a kulcs, olyanéba, aki visszaélésben gondolkozik. Budapesti kerületekben, nagyobb lakóparkokban, társasházakban vagy akár egyedi beszerzésben is, lépten-nyomon belefutunk olyan bejárati ajtókba, amelyeknél ezeket az olasz, hárompontos zárszerkezetet alkalmazták, szerelték be. Nagyon biztonságosak, könnyű a használatuk, viszont legalább 3 évenként karbantartást, szervizelés kell rajtuk végezni ahhoz, hogy 20 évet kibírjanak a folyamatos használat során. Az, hogy a zárszerkezet kódolható vagy fixlamellás (nem kódolható, csak cserélni lehet), mindig akkor derül ki, ha látjuk a zárszerkezetet. Ennek a megoldására beazonosítás szükséges, mégpedig egy fénykép az ajtó éléből. Cégünknél van minden, kulcskészlet, komplett zárszerkezet. Az ügyfélnek csak a megrendelést kell leadni, mi éjjel-nappal állunk a rendelkezésükre, hétvégén is hívhat minket, illetve ünnepnapokon is szolgálatban vagyunk.

Tovább olvasom

Miért jobb az 5 kulcsos Cisa készlet választása?

A több általában mindig jobb, mint a kevesebb, ez biztos, hogy igaz a Cisa kulcskészleteknél. A 3 darabos kulcskészlet egy család esetében általában kevés, úgyhogy ezért is álltunk át arra, hogy az ügyfeleink minden esetben – akár pótlásról vagy zárcseréről legyen szó -, 5 darab gyári kulcsot kapnak megrendelés esetén. Nem beszélve arról, hogy ha az ügyfélnek a kódolás vagy a zárcsere után el kéne menni még plusz kulcsokat másoltatni, annak darabja akár 8 -10 ezer forintba is kerülhet. Úgyhogy mi megspóroljuk ezt az összeget és az utánjárást nekik. Budapesten kizárólag a mi szervizünk alkalmazza az 5 db-os kulcskészleteket minden Cisa zárcserekor, a többi szervizzel ellentétben!

Tovább olvasom

Lakáskulcsvesztés miatti, helyszíni Cisa zártanítás, 5 kulcsos kivitel

Azoknál a Cisa trezorzáraknál, ahol lehetséges a kódolás, egy kis szerelőnyílás vagy szervíznyílás van beépítve az utolsó zárrúd alatt. Ezekben az esetekben nem kell szétszedni az ajtót, csak átprogramozzuk a régi zárat az új kulcsokra. Ennek a műveletnek a végrehajtásának senki ne álljon neki házilag, mindenféleképpen a szakember rutinja szükséges a feladat végrehajtásához.

Tovább olvasom

Cisa ajtózár programozása, ha elveszett a lakáskulcs

Elég fontos feladattá válik, válhat a tollas kulcsos Cisa zár újraprogramozása, tanítása, ha elhagyták a lakáskulcsot, illetéktelen kezébe került vagy éppen új ingatlant vásárolta, amelyhez csak 3 kulcsot adott át a régi tulaj az 5 helyett. Ilyenkor azért érdemes elgondolkodni azon, hogy a maradék 3 db kulcs hol és kinél lehet. Azt tanácsoljuk, hogy a nyugodt, biztonságos alvás érdekében, ejtsék meg mielőtt a zárcserét/kulcs-cserét, nem azon a pár tízezer forinton fog múlni a jövő!

Tovább olvasom

Hogyan történik a postaládazár csere és mennyibe kerül?

Sok konkurens zárszerviz vállalkozás úgy gondolja, hogy hálátlan feladat a postaládazár cseréje, mert nem lehet rajta keresni. Mi ennek ellenére nagyon szeretjük, a legtöbb rendelés ezáltal nálunk is landol. Valóban nincs rajta ún. zsíros jövedelem, de nekünk szükségünk van minden bevételre, több családot el kell tartanunk. Ha nem csinálná meg senki, akkor az ügyfélnek nem lenne zárva az ajtaja. Budapest területén a 20.000 forintos fix áron végezzük a postaládazár cseréjét, illetve a nyitását, ha nincs hozzá kulcs. A zárcsere után kér darab kulcsot kap az ügyfél, ez a gyári egységcsomag. Ha szükségesek plusz kulcsok még, mert nagy a család, bármelyik kulcsmásolónál tudnak hozzá kulcsot készíttetni, mert nem egy bonyolult kulcs, mint pl. egy lakáskulcs. A postaláda zárcserének a művelete maximum fél órát vesz igénybe, ez mindig függ attól, hogy melyik fajta zárva van éppen benne, illetve, hogy mit tudunk a helyére tenni, ha éppen azt már nem gyártják. Kizárólag postaláda zárak szervizelésével, cseréjével foglalkozunk, komplett, új postaládát nem építünk be, nem szerelünk fel.

Tovább olvasom

Cisa zárszerviz, zárjavítás, zárszerelés, zárcsere

Vállalkozásunk fő profilja a tollas kulcsos, többpontos zárak szervizelése. Ez magába foglalja a meghibásodás miatti ajtónyitást, zárnyitást, a használat miatt bekövetkezett zárszerelést, igazítást, tisztítást, illetve új lakásba költözés vagy kulcslopás/kulcsvesztés miatti azonnali, helyszíni zárcserét, átkódolást. Minden fent felsorolt munkára gyorsan reagálunk. Ha nagyon sürgős, 1-2 órán belül a helyszínre küldünk egy kollégát, ha nem annyira akut a probléma, 1-2 munkanapon belül teljesítünk. A legtöbb beszerelt Cisa ajtózárra fel vagyunk készülve, mind a szervizautóban, mind a raktárunkban. Ami nekünk nincs, az nem is létezik – hívjanak minket, megoldjuk a problémát Budapest összes kerületében és Pest megyében! Amennyiben Ön távolabbi, vidéki lakos és Cisa zárja van, tudunk segíteni, csak épp hosszabb várakozási idővel kell számolni, mert főképp Budapesten szervizelünk.

Tovább olvasom

Cisa zártanítás, ha elveszik a lakáskulcs – s.o.s. feladat

Ha az otthon biztonságáról van szó, egyetérthetünk, hogy ez semmilyen halasztást nem tűr. Az elhagyott vagy ellopott lakáskulcsok cseréje mihamarabb meg kell, hogy történjen. Sokan nem is gondolnak arra, hogy milyen kárt okozhat egy illetéktelen személy ezzel, Ha pl. történetesen megtalálta a kulcsot, vagy ha a régi tulajdonosok közül valaki megőrzött egyet, és visszaél vele. De sajnos találkoztunk már olyan esetekkel is, amire egy bűnszervezet jött létre, hogy eladták az ingatlant, de nem adtak oda minden kulcsot, a tulaj pedig nem cseréltetett zárat, mert sokba került, inkább a felújításra költötte. Aztán mikor elkészült a lakás, a gépek, TV, számítógép, a régi kulcsokkal a betörők visszamentek a lakásba, kifigyelve, mikor nem voltak otthon.

Tovább olvasom