Cisa fekete fejű tollas kulcs, miben is különbözik a hagyományos, rövid, egyszerű kulcsoktól?

Szinte bárki számára feltűnik a különbség, ha egy olasz tollas kulcsot tart a kezében és egy hagyományos, pl. Elzett zárbetét kulcsát. Először is, már a kulcshosszon is látszik a differencia. A sima, egyszerű kulcs kb. 5 cm hosszú, ezzel ellentétben a Cisa bástyás kulcs teljes hossza, ajtóvastagság függvényében, 8-12 cm között változik. A gyári normál méretű kulcs hossza max. 8 cm.

Tovább olvasom

Olasz Cisa zárszerkezetek újraprogramozása kulcsvesztés esetén

Ez egy nagyon jó találmány az olasz gyártó részéről, hiszen a nem kell százezreket költeni, sem hosszú időt eltölteni az ajtózár kiszerelésével kapcsolatban, mint a többi fixlamellás zárak esetében. A konkurens olasz zárgyártók fixlamellás termékei abban különböznek a Cisatól, hogy inkább a terméküket egy egyszerűbb, nem kódolható, csak zárcseréjével változtatható típusra gyártották. Ez sem rossz megoldás, de ha rendszeres kulcsvesztés történik, netán lopás, akkor a több százezer forintos zárak cseréje eléggé megakasztja a család büdzséjét. Ilyen fixlamellás típusúak pl. a Viro, Sab, CR, Securemme, illetve a Mottura is. Egyetlen egy gyártó van, aki még hasonló módszerrel árulja a termékeit, az pedig a neves, szintén olasz Dierre zárgyártó.

Tovább olvasom

Hogyan tudunk gyorsan lakáskulcsot cserélni kulcsvesztés esetén?

Egyértelmű, hogy ajtózár cserével vagy ha tanítható a zárszerkezet, kódolással tudjuk megváltoztatni a zár kulcspozícióját a nyitás szempontjából. Tehát, ha olyan probléma merül fel, hogy ellopták a kulcsot, új lakásba költözés van, akkor mindig gyors megoldás lehet egy zárcsere vagy zárkódolás ennél a típusú olasz Cisa termékeknél. Cégünknél minden megtalálható, amely szükséges ennek a folyamatnak a kivitelezéséhez, akár ilyen, akár olyan kérés esetén. Az árakat inkább azután pontosítanánk, miután sikerült a beazonosítás a biztonsági ajtó típusáról. Mi főként tollas kulcsos Cisa zárszerkezetekkel foglalkozunk, a cilinderes változat ritkábban a fordul elő. Annak a helyére inkább már izraeli zárakat szerelünk, Mabisz besorolással, Keylocx zárakkal kivitelezve. Budapest összes kerületében vállaljuk ezeknek az olasz záraknak a gyors kulcs-cseréjét, szükség esetén nyitását, illetve az alkatrészek pótlását.

Tovább olvasom

Cisa ajtózár-csere a tökéletes védelemért, biztonságért és a nyugalomért

Ez a típusú olasz zárszerkezet egy nagyon komoly védelemmel megalkotott technológiai eszköz, amelyre nyugodtan bízhatjuk otthonunk védelmét, értéktárgyait biztonságát, hiszen a piacon a legjobb zárak egyike közé tartozik a lamellás szerkezete miatt. Évek óta dolgozunk ezekkel a Cisa zárszerkezetekkel és egyetlen egy sikeres betörési kísérlethez sem hívtak vissza minket. Amit mi szereltünk be és állta a sarat, az elég jó bizonyítéka annak, hogy jó zárral dolgozunk és minőségi terméket használunk az ajtó védelmében az otthon nyugalmáért, biztonságáért. Szereltessen ön is tollas kulcsos Cisa zárat velünk, ha a régi már akadozik, nehezen működik. A Cisa zárcsere teljes költsége tollas kulcsos megoldással, gyári kiszerelésben, 5 darab kulccsal 95.000 forinttól elérhető bárhol Budapesten.

Tovább olvasom

Biztonsági olasz Cisa ajtónyitás ajtózár meghibásodása miatt, 0-24

A legtöbb ajtózár probléma váratlan helyzetekben szokott előjönni, persze nem máskor, mint amikor sietünk éppen valahova, vagy érkeznénk haza fáradtan a munkából. Az elmúlt 20 évben rengeteg olyan problémát oldottunk meg ajtó- illetve zárnyitás területén, amelyekkel más, nem biztos, hogy sikerrel járt volna. Ezek az ajtózárak speciális zárszerkezetek, nem mindegy, hogy ki, hogyan, milyen szerszámmal hajtja végre a műveletet, amelyet egy ilyen zárnyitás igényel.

Tovább olvasom

Cisa Bejárati ajtó zárjainak kezelése, működtetése a hétköznapokban

Ahhoz, hogy tökéletes működést érjünk el egy olasz bejárati ajtó esetében, fokozott figyelemmel kell kísérni a működését a mindennapi használatba. Nem szabad otromba módon ütni, vágni, tekergetni a kulcsokat, ahogy az autónál is vigyázunk a váltásnál, a hajszárítót se dobáljuk a vízbe. Amennyiben figyelünk arra, hogy a kulcsot lassabban forgatjuk záráskor, nyitáskor és a kilincset nem rángatjuk, nem csapkodjuk az ajtót, akkor tulajdonképpen egy 10 éves időintervallumot elérhetünk a működésben. Ez pedig egy ilyen zár esetében azért elég jó időszaknak számít. Ha nagyobb problémát észlelünk ezeknek a záraknak a működése során, ne habozzunk, hívjunk egy szakszervizt! A Cisa ajtózár elég komoly meglepetéseket tud okozni a tulajdonosnak, ha pl. nem nyílik vagy ha beletörik a kulcs.

Tovább olvasom

Cisa olasz ajtózár csere garanciával, aznapi kiszállással, profi csapattal

A legtöbb olyan zárcsere, ami azért szükséges, mert eltűnt a kulcs, meghibásodott a zár vagy épp aznap vették át az új ingatlant, sürgősségi, azaz pár órán belüli folyamatnak minősül. Tisztában vagyunk azzal, hogy mi olyan szolgáltatást végzünk, ami éjjel-nappal, ünnepnapokon az ügyfelek rendelkezésére kell, hogy álljon. Mi nemcsak azt hirdetjük, hogy az év 365 napján lehet tőlünk ajtózárcsere szolgáltatást rendelni, hanem mi be is tartjuk! Telefonálhatnak bátran bármikor, valaki a vonal végén biztos, hogy felveszi és segít önnek bármilyen zárszervíz szolgáltatás megrendelésében illetve ennek lebonyolításában!

Tovább olvasom

Hogyan zajlik egy Cisa olasz zárszerkezet zárt nyitása, ha nincs meg a kulcs?

Minden zárnyitás, ajtónyitás egy különleges eset, soha nincs két egyforma művelet. Mindig annak a függvénye, hogy miként nyitjuk ki a Cisa zárszerkezetet, milyen típusú, kivitelű zárszerkezetről beszélünk. Elsősorban tollas kulcsos zárak nyitásával, majd az azt követő zárcserével foglalkozunk, illetve ha megvan a kulcs, csak új ingatlanba költöztek, akkor vállaljuk ezeknek a záraknak az újraprogramozását 5 darab új kulccsal, jó áron, akár egy órán belül Budapesten.

Tovább olvasom

Cisa helyszíni zárcsere Budapesten, kerülettől függetlenül, gyorsan, garanciával

Mikor is van szükség zárcserére, mitől függ, hogyan történik az egész? Mindenki hagyott már el kulcsot vagy tűnt el valamilyen rejtelmes módon, így nem érezhetjük magunkat biztonságban. Pláne, ha rossz kezekbe került a kulcs, olyanéba, aki visszaélésben gondolkozik. Budapesti kerületekben, nagyobb lakóparkokban, társasházakban vagy akár egyedi beszerzésben is, lépten-nyomon belefutunk olyan bejárati ajtókba, amelyeknél ezeket az olasz, hárompontos zárszerkezetet alkalmazták, szerelték be. Nagyon biztonságosak, könnyű a használatuk, viszont legalább 3 évenként karbantartást, szervizelés kell rajtuk végezni ahhoz, hogy 20 évet kibírjanak a folyamatos használat során. Az, hogy a zárszerkezet kódolható vagy fixlamellás (nem kódolható, csak cserélni lehet), mindig akkor derül ki, ha látjuk a zárszerkezetet. Ennek a megoldására beazonosítás szükséges, mégpedig egy fénykép az ajtó éléből. Cégünknél van minden, kulcskészlet, komplett zárszerkezet. Az ügyfélnek csak a megrendelést kell leadni, mi éjjel-nappal állunk a rendelkezésükre, hétvégén is hívhat minket, illetve ünnepnapokon is szolgálatban vagyunk.

Tovább olvasom