Cisa többpontos, biztonságos bejárati ajtó

A Cisa biztonsági ajtók beépítése, illetve szerkezeti felépítésük szerint három különböző módon vannak kialakítva. Az első a Masterdoor féle ajtó, a második a műhelyben készült, biztonsági ajtó, a harmadik pedig a nagyobb cégek által készített biztonsági ajtó. Ezek az ajtók magas  biztonsági fokozattal rendelkeznek, kívül-belül fémvázasak, rajtuk díszítő faburkolattal, köztük szigeteléssel. Megrendelői igény szerint lehetnek tollas kulcsos, cilinder kulcsos, egyzáras, kétzáras változatúak, vagy akár ezeknek a kombinációi együttesen.

Magyarországon főként a négyfordulatos tollas kulcsos változat található meg, kódolható és nem kódolható változatban. Ezek három irányba reteszelnek, a kulcs fején egy fekete műanyag található. Maga a kulcs nem védett profilú, szabadon másolható. Azért javaslunk mindig  minőségi kulcsmásoló céget, ahol profi szakemberek, profi gépeken másolják a kulcsokat, így tökéletes és pontos kulcsmásolatok készülnek, amelyek nem teszik tönkre idő előtt a zárszerkezetet.

Az olasz Masterdoor bejárati ajtókról

A Masterdoor egy olasz, biztonsági ajtókat gyártó és forgalmazó cég. Ugyanazon az alapon végzik a gyártás technológiát, mint a Dierre. Egy nagy tábla lemezből profilra hajtott, ún. tálcát csinálnak, majd merevítőket, bordákat hegesztenek, bezárazzák, felszerelvényezik, majd csomagolják őket.

Ebből az ajtóból nagyon sok van Magyarországon, főként a tollas kulcsos verzióból. Ennek is a kódolható és nem kódolható változatából. A kódolható változata nemcsak előre, hanem fel- és lefelé is zár, és a záron elölről egy csavarral, az ajtó szétszedése nélkül, bármikor kulcsot lehet cserélni.

A másik változat a nem kódolható szerkezet. Ez a típus csak előre zár. Ezen kívül még vannak Cisa cilinderműködtetésű zárak is, illetve a kettő kombinációja, a tollas és cilinderes kivitel. A Masterdoor bejárati ajtó általában társasházak bejárati ajtóiként funkcionálnak, itt találkozunk a legtöbbet velük. Ezek az ajtók kültérre nem alkalmasak, mert faburkolatuk beszívja a vizet és könnyen felpúposodik, illetve a kültéri ajtókat egy speciális ún. víztaszító réteggel kell ellátni, amely a Masterdooor gyorsajtói esetében nincsenek meg.

Egyedi készítésű, többirányú záródású biztonsági ajtó

Nagyon sok magyar ember lakását védi az olyan egyedi biztonsági ajtó, amelyeket kisebb nagyobb cégek csináltak. Amit erről érdemes tudni, hogy mind az ajtókeret, mind a vázszerkezet zártszelvényből készült. Kívül, belül faborítással, közötte hőszigeteléssel, és a zárat az ajtó éléből lehet kiszedni. A felső, illetve alsó rudakat valamilyen adapter segítségével kötötték össze. Ez még a jobbik eset, mert legalább lehet benne zárat cserélni, ha tönkremegy, de sajnos készülnek olyan egyedi ajtók, amit csak úgy lehet szétszedni, ha a belülről ráragasztott faborítást eltávolítjuk. Ez általában nem szokott épségben, egyben lejönni, ezért a sima zárszerkezet csere után, majd ki kell hívni egy asztalost is, aki vág rá egy MDF lapot, majd felragasztja.

Persze mindig próbáljuk úgy leszedni a felragasztott burkolatot, hogy az ne sérüljön, ami bizonyos esetekben sikerülni is szokott. A könnyebb szerelés érdekében mi már nem ragasztjuk vissza azt, hanem oldható, csavaros kötéssel rögzítjük, a legközelebbi szerelés megkönnyítésére. Az egyedi biztonsági ajtókkal általában mindig szokott valamilyen probléma lenni a helyszínen. Ezeket mindig nagy körültekintéssel kell szervizelni.

Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest

Magyarországon gyártott biztonsági acélajtó Cisa zárszerkezettel

A legelterjedtebb ajtógyártók közé tartozik két vidéki, magyar cég által gyártott Cisa vasajtó. Ez tulajdonképpen majdnem ugyanolyan eljárással készül, mint a Masterdoor ajtó, csak nem lemezből, hanem vastagabb, szélesebb laposvasból hajlítják a profilt. Majd szintén merevítik, összehegesztik, festik, felszerelvényezik a Cisa zárral, az alsó- és felső rudakat bekötik, majd teljesen körbeburkolják fával.

Ebbe az ajtóba úgy szoktunk zárat cserélni, hogy a takaróléc lebontásával lecsavarozzuk a belső falapot, kiszedjük a kukucskálót, a kilincseket, és már hozzá is férhetünk a Cisa zárszerkezethez.

Persze csak akkor kell az ajtót szétszedni, ha a zárszerkezettel van probléma. Kódolás esetén ez nem szükséges, mert az ajtó élében, a csavaron keresztül kódoljuk.

Ez egy nagyon jó szisztéma alapján felépített ajtó. Könnyű szerelni, biztonságos, esztétikus. Ezeket az ajtókat több mint 25 éve szerelik már. A legelején még Viro zárakkal installálták, majd áttértek a CR-re, s ahogy nőtt az igény a kódolható zárakra, úgy lett a befutó a kódolható Cisa trezorzár. A mai napig is ezzel szerelik a biztonsági ajtókat. Előnye, hogy kulcselvesztés esetén nem kell méregdrága zárat cserélni, hanem könnyedén áttanítható egy másik kulcsgarnitúrára.

Cisa ajtózárszerviz szolgáltatás megrendelése Budapesten

Cégünket meghívta látogatásra az olasz Masterdoor ajtógyártó cég. Ők gyártják az alapoktól a szállításig az Cisa biztonsági ajtót. Végigmutatták az összes gyártási fázist, és nagyon komoly benyomást tettek ránk. Tényleg el lehet mondani róluk, hogy ez egy hatalmas gyáregység, akik legalább ezer fővel dolgoznak.

Szerencsére sokféle biztonsági ajtó létezik, amelyek szervizelései során tapasztalatra és tudásunk fejlesztésére tettünk szert.  Bármilyen Cisa biztonsági ajtóról is van szó, számunkra egy a fontos, hogy ügyfeleink mind a zárral, mind pedig a megrendelt szolgáltatásunkkal meg legyenek elégedve, és minél többfelé ajánlják cégünket.

A Cisa ajtókkal kisebb és nagyon lakóparkokban találkozhatunk, és elmondható, hogy a Cisa szervizellátása nagyon jó. Cégünk a Cisa termékeket, pótalkatrészeket raktárkészletről tudja prezentálni.

A Cisa ajtó 100 biztonságot nyújt, nagyon ajánljuk!

Cégünk főként a tollas kulcsos Cisa zárak szervizelésével foglalkozik. Ez ügyben hívhatnak minket, mi munkaidőben várjuk és fogadjuk hívásukat! Azokból a Cisa zárakból, amelyekből sok van a piacon raktárkészletet tartunk a könnyebb és gyorsabb szervizellátás érdekében. Ez megkönnyíti és fel is gyorsítja a munkánkat, továbbá az ügyfél idejéből is spórol. Telefonáljon bátran, ha Cisa biztonsági ajtóval rendelkezik és ha úgy érzi, hogy problémája akadt vele! Gyors szervizellátást biztosítunk budapesti ügyfeleink számára. Mi külön kiszállási díjat nem számolunk fel, csak a diszpécser által előre közölt anyag- és munkadíjat kell az ügyfélnek a helyszínen készpénz-fizetéssel, számla ellenében rendeznie.

Bármilyen Cisa ajtóval kapcsolatos kérdésére vagy problémájának orvosolására a cisazarcsere.com csapata készséggel áll az Ön rendelkezésére. Zárjainkról, árainkról kérjen bővebb felvilágosítást telefonszámunkon:

06-70-770-2942

Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest