Cisa ajtónyitás – zárnyitás

Becsapódott ajtónyitás kívül fix gombos ajtó esetén

Cisa ajtónyitásról, illetve zárnyitásról akkor is beszélhetünk, ha valaki mögött becsapódik a Cisa biztonsági zárral működtetett bejárati ajtó, amelyen kívül, kilincs helyett gomb van, és kulcs nélkül nem lehet visszajutni a lakásba. Ez az eset nagyon sokszor előfordul szinte mindenkivel, aki ilyen kívülről gombbal ellátott ajtóval rendelkezik. Amikor az ember elfelejti magával vinni a kulcsot és az ajtó becsapódik mögötte.

Ilyenkor a becsapódott ajtót a zárszerelő szakember, egy speciális segédeszközzel hamar ki tudja nyitni, mégpedig úgy, hogy nem sérül sem az ajtó, sem a zár.

Ez azért fontos, mert egy bejárati ajtó a mai világban nem egy 2-3 ezer forintos dolog. Ha valaki kárt okoz benne, csavarhúzóval például, akkor a horpadásokat, karcolásokat nem lehet már eltávolítani, az örökre ott fog maradni. Érdemes jól átgondolni, hogy kit hív az ajtajához, azt kivel próbálja kinyittatni.

A becsapódott ajtónyitás elsőre egyszerű feladatnak tűnik, mert csak a zárnyelvet kell visszalökni. Ebben az esetben nincs rázárva kulccsal, csak ún. behúzott (becsukott, de nem zárt) állapotban van, de egy szorosra beépített ajtó olyan feszesen tartja magát, hogy még nekünk, zárszerelő szakembereknek is, valamikor fél óra szükséges ahhoz, hogy roncsolás mentesen kinyissuk. Ne próbálkozzon mindenfajta feszítő, rongáló eszközökkel, inkább hívjon erre szakosodott sürgősségi zárszerviz szolgáltatót!

Sürgősségi ajtónyitás, zárnyitás budapesti kiszállással

Sürgősségi ajtónyitásra szintén sokszor és sok esetben van szükség. Az ilyenkor előforduló leggyakoribb esetek, amikor valaki rosszul van bent a lakásban, de nem tudnak bemenni hozzá, mert bár van pótkulcs, az nem nyitja, mert az ajtóban belülről benne van a kulcs.

Szintén sürgősségi nyitásra van szükség, amikor a gyerekek egyedül maradtak bent és nem tudják kikulcsolni az ajtót. Sürgős ajtónyitásra van szükség a vészhelyzetekben is, amikor pl. csőtörés van, égve maradt a gáz a leves alatt, folyik a víz a kádból, füst jön ki a lakásból, de nincs otthon senki, stb.

Vészhelyzet esetén mindig a gyorsaság a legfontosabb, de azért csodákra mi sem vagyunk képesek. Kicsi a valószínűsége, hogy 10 perc alatt odaérünk a kapott címre, de minden esetben próbálunk bajba jutott ügyfeleink segítségére sietni és a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezni és kinyitni a Cisa zárat.

Annyira azonban nem lehet semmi sem sürgős, hogy aki a legrövidebb időn belül odaér, az bármilyen áron, egy 300 ezer forintos bejárati ajtót tönkretegyen. Mi elhisszük, hogy az ügyfelek idegesek és nehéz jó döntést hozni, de a tapasztalat azt mutatja, hogy az első hirdetést, amit megtalál az interneten az ideges ügyfél, azt felhívja. A hirdető pedig, mint egy konzervdobozt felvágja az ajtót, elkér a nyitásért 30-40 ezer forintot, majd, mint aki jól végezte dolgát, távozik. Az ajtó meg ott marad nyitottan, amit már nem is lehet többet bezárni. Miután megnyugodott az ügyfél, akkor szembesül csak a károkkal, és ilyenkor kezd el erre szakosodott céget keresni, és próbálja a hibákat pl. velünk megcsináltatni. Ennek a helyreállításnak az ára majdnem egy új ajtó költsége, mivel szerelvényeket, burkolatot, zárat kell benne cserélni, ami kb. 150-160 ezer forintba kerül.

Mielőtt neki állna bárki is egy sürgősség ajtónyitásnak, kérdezze meg, hogy utána lehet-e még használni az ajtót!

Cisa zárnyitás kulcselvesztés esetén, zárfúrás szakszerűen

Mind a tollas kulcsos, mind a cilinderes Cisa zárszerkezeteket, illetve Cisa zárbetéteket valamilyen szerszámmal fúrjuk, rongáljuk, ezáltal nyitjuk. Mi semmilyen zárnyitó eszközöket nem alkalmazunk, mert ezeknek az eszközöknek a használata Magyarországon tiltott. Ez azt jelenti, hogy bezárt zár nyitását, csakis a zár szétfúrásával tudjuk visszanyitni.

Mielőtt nekiállunk a Cisa zárnyitási műveletnek az ügyféllel vagy a telefonban vagy a helyszínen megbeszéljük, hogy mit csinálunk és mennyibe fog kerülni, illetve, hogy utána mindenképpen zárszerkezetet vagy zárbetétet kell majd cserélni.

Az ajtón próbálunk minél kisebb lyukat fúrni, hogy azt még a zárcímke eltakarja. A kulcselvesztés miatti ajtónyitási-zárnyitási feladatot minden esetben az erre szakosodott zárszerviz céggel végeztesse el! Így minimalizálni lehet a károk összegét. Mi mindig csak a zárszerkezetet roncsoljuk, ami kb. egy órás művelet. Az ajtóban soha nem okozunk kárt! Így az ügyfelet további problémákkal nem terheljük. Ezért is vigyázzanak a kulcsokra, ha van mód és lehetőség, mindig legyen valakinél elhelyezve egy tartalék kulcs!

Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest

Cisa ajtónyitás a zár meghibásodása miatt, szakszerűen

A legtöbb nem nyíló Cisa zárral ellátott ajtót valamilyen szakmai praktikával, trükkel azért ki lehet nyitni úgy, hogy nem kell fúrást, roncsolást alkalmazni. Az ilyen nyitást követően azonban mindenképpen zárszerkezetet kell cserélni.

Sokan megijednek ilyenkor, hogy egy új ajtót kell vásárolni. Mi nem használunk flexet vagy pajszert az ajtónyitáshoz. Mindig megvan a megfelelő megoldás, csak szakmai tudás és türelem kell hozzá.

A meghibásodott zárak nyitása mindig akut probléma, mert az ügyfelek addig-addig húzzák, szinte az utolsó percig, míg nem nyílik az ajtó, rosszabb esetben beletörik a kulcs. Persze, ami eddig nem volt sürgős, az most már azonnal kell, ha most ott lennénk az is késő lenne.

Ebben az esetben megpróbálunk mihamarabb az ügyfélnek segítséget nyújtani és a helyszínre érkezni mielőbb a Cisa zárnyitás miatt.

Érdekes az, hogy a meghibásodott, akadozó, már nehezen működő ajtózárakkal senki nem foglalkozik, csak akkor, miután már nem nyílik az ajtó. Ilyenkor azonnal, olcsón, sőt ingyen szeretné az ügyfél a megoldást. Ez azonban nem így működik. Minden zárnak megvan a maga élettartama a rendeltetésszerű használat mellett. Ez az idő a rendszeres szervizellátással és karbantartással több évvel kitolható. Fel lehet ezt úgy is fogni, mint az embereknél a rendszeres kontrollvizsgálatot.

Cisa ajtónyitás-zárnyitás, zárszerviz, zárcsere, kulcs kódolás

A legkellemetlenebb szituáció, amikor sietünk valahová a szabadidőnkben, és nem nyílik vagy záródik a Cisa záras ajtó. Igaz, hogy már voltak előjelei a szorulásnak, akadozásnak, de erre nem fektettünk elég figyelmet. Mit lehet tenni ilyenkor? Hiszen mindjárt kezdődik a színház!

Jobb esetben ki lehet fogni egy normálisabb szolgáltatót, aki tényleg becsületesen ellátja a meghirdetett zárnyitását, és felveszi a telefont is. Ő egy órán belül segíteni tud az ügyfélnek, de a rosszabb eset az, mikor hitegetik az ügyfelet, hogy fél órán - órán belül ott vannak, és még másfél óra múlva sincs sehol senki.

Minden ajtónyitási problémakor kérdezzen rá a szolgáltatónál, hogy mennyi idő alatt érnek ki a helyszínre, mennyibe fog kerülni a zárnyitás, továbbá, hogy milyen feltételeket biztosítanak az ilyen esetekben! A Cisa ajtónyitások általában sürgős eseteknek számítanak, ilyenkor minden gyorsan és azonnal kell az ügyfélnek. Mi próbálunk minden esetben a legrövidebb időn belül a helyszínre érkezni és megkezdeni az ajtónyitást, zármentést.

Vállalunk szakszerű zárnyitási munkákat munkaidőben! Profi szakemberekkel, naprakész szaktudással, számlás munkavégzéssel! Hívjon minket: 06-70-770-2942

Cisa zárnyitás Budapest, Cisa zárcsere szakszervizzel

Egyre sűrűbben fordul elő zárszerviz cégünknél, hogy a késő esti órákban rendelnek meg tőlünk Cisa zárnyitást. Persze mi készségesen segítünk, és ügyfeleink rendelkezésére állunk bármelyik napszakban. Telefonáljanak bátran, mi ügyeleti jelleggel biztosítjuk budapesti ügyfeleink számára a Cisa zárnyitást, ajtónyitást egyaránt!

Külön kiszállási díjat nem számolunk fel Budapest területén. Pest megyei vagy vidéki megrendelőinknek a telefonos egyeztetés során a kollégánk előre közli a kiszállási díjunkat. Telefonáljon nekünk, mi minden hívásra reagálunk, és rövid időn belül a helyszínen egy zárszerelő kolléga elhárítja az ajtó és zárnyitási problémákat. Sürgősségi ajtónyitást is vállalunk, gyors kiszállással, a főváros minden kerületében! Csak az elvégzett munkadíjat és az esetlegesen felmerülő anyagköltséget (Cisa zárszerkezet) kell megfizetni!

Amikor felveszünk egy zárnyitási megrendelést, akkor csak a nyitási költséget tudjuk meghatározni, azt, hogy a helyszínen kell-e valamilyen anyagot beszerelni, az csak az ajtó kinyitása után derül ki. Ennek a díját a zárszakértő kolléga tudja megmondani, aki a helyszínen van, és átlátja a probléma mibenlétét.

Bármilyen Cisa ajtónyitással, zárnyitással kapcsolatos kérdésére vagy problémájának orvosolására a cisazarcsere.com csapata készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Cégünk folyamatosan lépést tart a biztonsági trezorzárak, zárszerkezetek folyamatos fejlődésével, így bátran elmondhatjuk, hogy naprakészek vagyunk, bármilyen zárral kapcsolatos problémáról is van szó.

Zárjainkról, árainkról kérjen bővebb felvilágosítást a 06-70-770-2942 telefonszámon!

Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest