Miért jobb az 5 kulcsos Cisa készlet választása?

A több általában mindig jobb, mint a kevesebb, ez biztos, hogy igaz a Cisa kulcskészleteknél. A 3 darabos kulcskészlet egy család esetében általában kevés, úgyhogy ezért is álltunk át arra, hogy az ügyfeleink minden esetben - akár pótlásról vagy zárcseréről legyen szó -, 5 darab gyári kulcsot kapnak megrendelés esetén. Nem beszélve arról, hogy ha az ügyfélnek a kódolás vagy a zárcsere után el kéne menni még plusz kulcsokat másoltatni, annak darabja akár 8 -10 ezer forintba is kerülhet. Úgyhogy mi megspóroljuk ezt az összeget és az utánjárást nekik. Budapesten kizárólag a mi szervizünk alkalmazza az 5 db-os kulcskészleteket minden Cisa zárcserekor, a többi szervizzel ellentétben!

06-70-770-2942

Mennyire veszélyes a házilag elvégzett Cisa zárcsere és zárkódolás?

Kedves honfitársaink néha úgy gondolják, hogy egy Cisa zárszerkezet cseréje vagy zárprogramozása nekik nem jelent gondot, aztán amikor félúton megáll a kulcs vagy beleszorul a zárszerkezetbe, megy a fejvakarás és velünk akarják ezt a problémát megoldani, miután ahogy úgy gondolták, hogy ez gyerekjáték.

Megragadnánk az alkalmat, hogy elmondjuk, hogy nem szabad otthon nekiállni ennek, hiszen nincs két egyforma bejárati ajtó, mindegyiket másképp kell szétszedni, kezelni, összerakni, beilleszteni a zárat. Velünk is többször előfordul, hogy nem veszi be a kódolást az új kulcsokra a szerkezet, nekünk is játszani, igazítani kell, ezért sem ajánlott a házilag elvégzendő zárcsere. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk naprakész a szaktudás, illetve szervizautóink minden feladatra fel vannak készülve, mindent a helyszínen megoldunk, jó áron, garanciával egybekötve.

Miért jobb az 5 kulcsos Cisa készlet választása?
Miért jobb az 5 kulcsos Cisa készlet választása?

Az olasz Masterdoor Cisa ajtajának a beállítása

Nyitott állapotban jól működik, de zárva akad, szorul. - hangzik el a beszélgetés a telefonban. Ez azért van, mert az ajtó megereszkedett vagy elmozdult a tok, ilyenkor speciális igazítást szoktunk alkalmazni, amellyel visszaállítjuk az eredeti illesztést, ahol az ajtólap és az ajtótok találkozik. Ezek finomhangolási, beállítási eljárások, ami körülbelül egy órát vesz igénybe. Ilyenkor átnézzük a teljes működést és 25.000 – 30.000 Ft költséggel kell számolni Budapest területén.

Cisa szakszerviz: 06-20-366-3250

Mikor szükséges a Cisa zárcsere és mikor a zárkódolás?

A Cisa zárszerkezet cseréje akkor szükséges, ha tönkremegy a trezor zárszerkezet, az egész ajtót szét kell szedni, szétbontani és az egész központi egységet ki kell cserélni. Ha lakáskulcs elhagyás történik, de tökéletesen működik a zárszerkezet, akkor elegendő az új kulcsok betanítása, programozása. Mi ezt Budapesten minden kerületében, helyszíni munkavégzéssel vállaljuk, és 5 darab kulccsal adjuk át az új garnitúrát az ügyfélnek, szigorúan előttük bontva ki a kulcsokat a lezárt dobozból.

Miért jobb az 5 kulcsos Cisa készlet választása?
Miért jobb az 5 kulcsos Cisa készlet választása?

Mennyibe kerül a zárszerkezet csere és mennyi a kódolás?

Budapest területén ingyenes kiszállást biztosítunk minden Cisa zárszerkezet-csere vagy zárkódolás esetén. A komplett művelet tartalmaz mindent, azaz az anyag-, a munkadíj költségét, illetve a számlát és az egy év teljes körű garanciát. Csak az általunk helyszínre vitt és beszerelt termékekre vállalunk garanciát, rendeltetésszerű használat mellett. Mindkét szolgáltatás esetében 5 darab kulcs kerül átadásra, nem pedig 3 darab, ezért is vagyunk jobbak a többi szerveznél. A zárszerkezet komplett cseréje 95.000 forintba kerül, a kódolás ára pedig 56.000 forint. Válasszon minket, szervizautóink jól felszereltek, szakembereink naprakész szaktudással bizonyítják munkásságukat. Arról már nem is beszélve, hogy az 5 darab kulcs az egész családnak elegendő és nem kell az ügyfélnek a kódolás után még kulcsmásolással is fárasztania magát.

Cisa zárszerviz Budapesten: 06-70-770-2942

Gombos Cisa ajtó sérülésmentes kinyitása

A Cisa záras Masterdoor bejárati ajtó Olaszországban készül. Gyakran kívülre fix, azaz nem forgatható gombot telepítettek rá gyárilag. Elég sok ügyfél kizárja magát ebből kifolyólag, így a kulcs bennmarad a zárban belülről, miután egy gyors, határozott mozdulattal berántotta maga mögött az ajtót. Ilyenkor lehet minket hívni, mi garantáltan sérülésmentesen nyitjuk ki a becsapódott ajtót, Budapest összes kerületében, fix áron akár, egy órán belül.

Miért jobb az 5 kulcsos Cisa készlet választása?
Miért jobb az 5 kulcsos Cisa készlet választása?

Meddig szabad használni egy Cisa tollas kulcsos ajtózárat?

Tulajdonképpen 15-20 évet hibátlanul működnek ezek az olasz zárszerkezetek. Használják addig, amíg úgy érzik, hogy biztonságosan működik. Ha akadás vagy egyéb probléma merülne fel, hívjanak minket, megnézzük. Minden hibának van egy előjele, a zárszerkezetek is. Először akadozva, nehezen lehet forgatni a kulcsot, illetve a kilincs is elég nehézkesen működik nyitáskor, záráskor.

Non-stop Cisa gyorsszerviz: 06-30-776-4600

Hol érdemes Cisa kulcsot másolni?

Cégünk Cisa olasz zárszerkezetek nyitásával, cseréjével, zárak javításával, helyszíni munkavégzéssel foglalkozik. Ez a fő profilunk. Budapest összes kerületében, éjjel-nappal segítséget tudunk nyújtani. Amennyiben nem elég a kódolás vagy zárcsere során átadott 5 darab gyári, tollaskulcs, akkor érdemes olyan kulcsmásoló szaküzletet választani, ahol precíz, pontos másolatot készítenek a kulcsokról. Cégünk nem másol kulcsot, csak ajánlani tudunk egy olyan partnert, ami a fenti paramétereknek megfelel.

Kulcsmásolással kapcsolatban a III. kerület Kerék utcai szaküzletet lehet felkeresni, hétfőtől péntekig, munkaidőben a Cisa kulcsok másolására. A Cisa kulcsok másolásának árairól, illetve az ő díjszabásukról, nyitva tartásukról és egyéb feltételekről mi nem tudunk információt adni, keressék közvetlenül a szaküzletet.