Cisa helyszíni zárcsere Budapesten, kerülettől függetlenül, gyorsan, garanciával

Mikor is van szükség zárcserére, mitől függ, hogyan történik az egész? Mindenki hagyott már el kulcsot vagy tűnt el valamilyen rejtelmes módon, így nem érezhetjük magunkat biztonságban. Pláne, ha rossz kezekbe került a kulcs, olyanéba, aki visszaélésben gondolkozik. Budapesti kerületekben, nagyobb lakóparkokban, társasházakban vagy akár egyedi beszerzésben is, lépten-nyomon belefutunk olyan bejárati ajtókba, amelyeknél ezeket az olasz, hárompontos zárszerkezetet alkalmazták, szerelték be. Nagyon biztonságosak, könnyű a használatuk, viszont legalább 3 évenként karbantartást, szervizelés kell rajtuk végezni ahhoz, hogy 20 évet kibírjanak a folyamatos használat során. Az, hogy a zárszerkezet kódolható vagy fixlamellás (nem kódolható, csak cserélni lehet), mindig akkor derül ki, ha látjuk a zárszerkezetet. Ennek a megoldására beazonosítás szükséges, mégpedig egy fénykép az ajtó éléből. Cégünknél van minden, kulcskészlet, komplett zárszerkezet. Az ügyfélnek csak a megrendelést kell leadni, mi éjjel-nappal állunk a rendelkezésükre, hétvégén is hívhat minket, illetve ünnepnapokon is szolgálatban vagyunk.

Tollas kulcsos zárkódolás programozható ajtózár esetén, szakszervizzel

Első hallásra bonyolultnak tűnő feladat, de mégsem áll annyira távol az ördögtől. Ám ha lehet, ne álljanak neki házilag, mert biztos, hogy elrontják. Nagyon sok próbálkozást láttunk már, hogy a YouTubeon látott videók alapján nekiálltak a kedves ügyfelek egy gyors zárkódolásának, hiszen ez csak 2 perc, ahogy a videó is mutatja. Ezek a videók nem azért születtek, hogy az emberek megspórolják a zárszervíz szolgáltató költségét, hanem, hogy lássák, fejlesszék a tudásukat, hogy milyen ajtózár van beszerelve, mennyire fejlett már a technológia. Hiába van a leírás is róla, a tipikus problémák bizony gyakran előjönnek nekünk is egy programozás során. Ha a laikus ember akadályba ütközik a házilag történő zárkódoláskor, az azt jelenti, hogy elprogramozódik (elkódolódik) a zárszerkezet, tehát sem a régi, sem az új kulcs már nem nyitja/zárja. Ezek után szokott jönni az aggodalom, az azonnali segítségkérés, és tőlünk várják a megoldást, hogy az elrontott, elprogramozott Cisa zárszerkezetet állítsuk vissza az eredeti felállásba. A rossz hír, hogy nem fog menni, ilyenkor már csakis komplett zárszerkezetcsere jöhet szóba. Ennek viszont közel 100.000 forint az ára. Késő mondani, ha megvárt volna minket, ha szakemberrel végeztette volna, csak a felébe került volna, így viszont a háromszorosát fizeti majd ki a próbálkozó. Ráadásul a már használhatatlan kulcskészlet is annyiba kerül majdnem, ha az ügyfél az üzletbe veszi meg, mintha mi vittük volna a helyszínre. Jó tanács mindenkinek: ne álljanak neki, sokba fog kerülni! Hívjanak minket!

5 kulcsos kulcskészlet – nálunk ennyit kap a kedves megrendelő!

Ha ingatlant vásárolunk, érdemesebb már az 5 kulcsos verziót igénybe venni! Először is, már a pótkulcsok készítésénél is lassan 10.000 Ft-ba kerül darabja, így az 5 kulcsos kivitelű zárkódolás vagy zárcsere jobban megéri az árát, mint a 3 kulcsos kivitel. A gyári 5 kulcsos garnitúra a gyárban készül, pontos, precíz kivitelben, minimális a hibázási lehetőség, így sokkal kevesebb az esély arra, hogy az 5 kulcs közül valamelyik ne működtesse a zárat, mintha elmennének és készíttetnének valami utángyártott kulcsra egy kulcsmásolatot.

Fontos még megjegyezni, hogy ezek a kulcsok gyári dobozolásban kerülnek a megrendelőhöz a zárcserénél, kódolásnál. Mi mindig az ügyfél előtt bontjuk ki a csomagot a félreértések és visszaélések elkerülése érdekében!

Cisa záras Masterdoor ajtó nehezen nyílik, szorul, akad, emelni kell

Ugye mindenki találkozott már ilyen típusú problémával? Sajnos az a jellemző, hogy ezeket a bejárati ajtókat rosszul építi be az építtető cég vagy az évek alatt annyira megsüllyed az ajtó, hogy az ajtólap a tokhoz ér, ezáltal egyre nehézkesebb a záródás. Emelni, rángatni kell, amit nem mindenki tud, pláne ha a családban vannak gyerekek vagy idősebbek, akinek sokkal gyengébb a kezük. A megoldás itt is szem előtt van, viszont ehhez mindenféleképpen szakember szükséges, aki átállítja az egész ajtót a zsanérnál, a zárfogadóknál, így megszűnik az akadás. Ezzel időt nyerünk a zár élettartamát tekintve, hiszen a szorulás a legjobb út ahhoz, hogy tönkremenjen a zárszerkezet. Ha ezt megakadályozzuk, ez a hiba is ki van zárva. Egy olasz bejárati ajtót, ha rendeltetésszerűen működik, évekig lehet használni, viszont, ha nem törődünk vele, előbb vagy utóbb tönkremegy a zár. Egy ilyen zárszerkezet komplett cseréje Budapest területén már a 100.000 forintos értékhatárt súrolja, úgyhogy gondolkozzunk el rajta, hogy 100.000 forint vagy egy egyszeri beállítás 25.000 forintért, és évekig le van tudva a probléma!