Cisa zárcsere

A Cisa zárszerkezet beszerelése, a zárcsere ára

A hazánkban gyártott és már beszerelésre került Cisa (Masterdoor) biztonsági ajtókat egy három irányban működő, négyfordulatú, trezor zárszerkezetet működteti. Mivel a zárat az olasz Cisa cég gyártotta, innen kapta elnevezését a Cisa ajtó is. Tehát a Cisa ajtó, egy Cisa zárral ellátott, biztonsági, bejárati ajtó.

A Cisa zárszerkezet egy jól, csendesen működő, akkurátus szerkezet. A Cisa biztonsági trezorzár MABISZ minősítéssel rendelkezik, amelynek a legmagasabb a biztonsági fokozata Európában.

A Cisa zárszerkezeteket régebben rézszínű borítással látták el, hogy ebben is eltérjen a többi zártípustól. Ma pedig már a zárdobozt horganyozzák, illetve különböző indukciós eljárással galvanizálják. Előfordul az is, hogy kérésre kastélyokba, múzeumokba az ajtókba beszerelt zár előlapjait fényesítik, szaténosítják.

Vállalunk Cisa trezorzár cserét meghibásodás, illetve kulcselvesztés miatt egyaránt. Nagyon rövid határidővel dolgozunk, akár egy órán belüli kiszállást is tudunk biztosítani akut zárproblémák esetében. Minden elvégzett munkára garanciát vállalunk. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel budapesti megrendelőinknek. Árainkról, zárjainkról diszpécser szolgálatunktól kaphat pontos és részletes tájékoztatást.

Cseréltessen velünk gyorsan, szakszerűen Cisa zárat! Mi az elavult zárat kicseréljük, korszerűsítjük, figyelünk a lakása és ajtaja biztonságára!

Cisa ajtózár-csere kódolással új tulajdonosoknak

A kódolható szerkezettel ellátott Cisa záraknál, a zárcsere során az új kulcs átkódolása egyetlen mozdulattal kivitelezhető.  A programozható trezorzár előnye, hogy az ajtót nem kell megbontani vagy szétszedni a zárcseréhez.

Ezek a kódolható Cisa biztonsági zárak egy darab szervizkulccsal rendelkeznek, amely a gyár által lezárt csomagolásban található a három darabos kulcsgarnitúrával együtt. Az átkódolás során, szakképzett zárszerelő kollégánk egy mozdulattal végzi el a programozás műveletét, és Ön már az új kulcsokkal tudja működtetni az ajtaját. Ha esetleg Ön elhagyta a kulcsát vagy ellopták Öntől, akkor ugyanez a teendő. Az első beszerelés után a további kódolás gyári kulcsról, gyári kulcsra történik, itt már nincs szükség a szervizkulcsra.

Mindenképpen érdemes azonban azt észben tartani, hogy bármennyire is kényelmes és olcsóbb megoldás a Cisa zárkódolással végzett zárcsere, nem feltétlenül ez a helyes megoldás. Vegyük figyelembe, hogy egy régi zárszerkezetnél minden belső alkatrész, ami a zárdoboz belsejében van, régi és elöregedett. A zárkódolás elvégzése után is könnyen előfordulhat, hogy valami eltörik benne, vagy megadja magát éppen a kora miatt. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy nem fog kinyílni az ajtó és hagyományos zárcserét kell eszközölni.

Ha velünk végezteti a zárkódolást, mi gyors helyszíni munkavégzést biztosítunk. Mindig az ügyfél előtt bontjuk ki a gyár által becsomagolt kulcskészletet, semmilyen esetben előre nem bontjuk ki azokat és nem másolunk kulcsot hozzá!

A zárkódolás nem bonyolult feladat, de ha a kódolás során mégis elállítódik valami, azt csak a zárszerkezet szétszedésével lehet visszaállítani. Ehhez pedig, minden esetben, az ajtót szét kell bontani, a zárat kiszedni és bevinni egy zárszaküzletbe, ahol az eredeti állásba visszaállítják a lamellákat. Ne végezzen otthon zárkódolást, inkább bízza ezt egy tapasztalt zárszerviz cégre!

Cisa zárcsere, helyszíni munkavégzés, garanciális feltételek

A régebbi Cisa zárszerkezetnél, a kódolhatónál is, mindig javasoljuk a hagyományos zárcserét elvégezni, a fent leírtak miatt. Amennyiben az ajtó új zárszerkezetet kap, nem valószínű, hogy az elkövetkező jó pár évben bármi probléma felmerülhet. Cégünk egy év teljes körű garanciát vállal a Cisa zárcsere szolgáltatásra.

A Cisa biztonsági zár cseréje az alábbiak szerint történik, amit minden esetben érdemes szakemberrel elvégeztetni.

Az ajtó borítását le kell bontani, le kell kötni a több irányú záródást a zárszerkezetről, majd kibontani a zárat a zárdobozból. Ezután be lehet helyezni az új zárszerkezetet. Amennyiben nem Cisa alapajtóról van szó, vissza kell kötni a fel- és lefelé záró rudazatokat és elvégezni a kisebb beállításokat. A zárcsere végén mindig ellenőrizni kell a zár tökéletes működését.

Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest

Cisa portálzár cseréje bejárati ajtóban és vasrácsban

Nem minden ajtó trezorzárral van ellátva. Vannak bizonyos üzlet ajtók, tűzgátló ajtók, alumínium portálos ajtók, amelyekben egy csapdanyelvvel ellátott Cisa portál zár van. Ezekből egy- illetve háromirányú változat létezik. A dorn méretük is többféle változatú lehet. Ezeket nem tollas kulcs, hanem zárbetét működteti. Cégünk vállalja a zárbetétek cseréjét, illetve a portál zárak meghibásodás miatti nyitását és cseréjét.

Az összes Cisa termékre a gyártó cég egy- illetve két év garanciát vállal (normál használat mellett), amit cégünk zárszerelő szakemberei továbbítanak ügyfeleink felé. Azt szoktuk javasolni, hogy a legkisebb szorulási vagy akadási probléma esetén, azonnal értesítsék cégünket, a már meglévő garancia érvényesítése érdekében.

Cégünk árai versenyképesek a magyar piacon, ügyfeleink nagy megelégedésére. A cisazarcsere.com szakemberei folyamatosan lépést tartanak a zárrendszerek, zárszerkezetek, biztonsági trezorzárak fejlődésével, így akármilyen problémáról is van szó, mi naprakész információval állunk az Önök rendelkezésére.

Cisa biztonsági zár cseréje Budapest kerületeiben, kiszállással

Több mint egy évtizede vállaljuk és végezzük az  olasz Cisa zárak helyszíni zárcseréjét Budapest különböző kerületeiben, évszaktól és napszaktól függetlenül. Gyorsan, szakszerűen és garanciálisan dolgozunk. Kiszállási díjat egyáltalán nem számolunk fel, viszont a munkadíjat és az anyagköltséget természetesen az ügyfélnek ki kell fizetnie.

A Cisa zárcsere ára mindig a zár biztonsági fokozatától függ. Pl. más a költsége egy Cisa zárbetét cserének, mint egy tollas kulcsos főzárnak. Profi csapatunk mindig megpróbálja az ügyfeleket részleteiben kikérdezni, hogy minél pontosabb árat tudjunk az ügyfél számára kiajánlani. Ha az ügyfél bármilyen üzenet formájában tud nekünk képet csatolni a zárról, akkor az csak a munkánkat és a pontos ármeghatározást könnyíti meg.

Főként helyszíni zárcserével foglalkozunk, ami azt jelenti, hogy a telefonon történő beazonosítás, vagy kép alapján végzett zár azonosítás után mi közöljük a zárcsere teljes költségét. Ha ezt elfogadja az ügyfél, akkor minden anyagot, alkatrészt, zárat mi szállítunk a helyszínre, amelyekre egy év teljes körű garanciát biztosítunk.

Minden esetben originál kulcsokat viszünk a helyszínre, melyek a gyár által lezárt dobozban vannak, vagy a zárszerkezethez tartoznak és annak dobozában találhatók.

Cisa ajtózárcsere munkaidőben 8 és 20 óra között

Munkanapokon vállalunk helyszíni zárcserét, ajtózárcserét korrekt áron, garanciával. Mi külön nem számolunk fel felárat a napszakra, minden időben biztosítjuk ügyfeleinknek a korrekt árképzést. Teljes körű zárszerviz ellátást, zárcserét, zárkódolást szolgáltatunk ügyfeleinknek a hét minden munkanapján, munkaidőben.

Cégünk nagyon rövid határidővel vállalja a zárak cseréjét és szervizelését. Bizonyos típusú Cisa zárakat azonnal raktárkészletről tudunk szerelni, telepíteni. A ritkábban előforduló zárakat pedig megpróbáljuk a gyártól a lehető legrövidebb időn belül beszerezni.

Ügyeleti beosztásunknak köszönhetően, több kollégán keresztül oszlik el a munka, így több ajtónál is tudunk zárcserét biztosítani egy időpontban, akár különböző kerületekben. Senkit nem hagyunk ki- vagy bezárva otthonába! Cseréltessen velünk Cisa zárat, hiszen több mint 10 éve a szakmában dolgozunk, leinformálható zárszerelő szakemberekkel! Minden beszerelt zárra és az elvégzett munkára teljes körű garanciát biztosítunk!

Hívjon minket a 06-70-770-2942 telefonszámon!

Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Cisa, Cisa zársere, Cisa Zár, zárscere, Cisa zárcsere Budapest, zárcsere Budapest