Bemutatkozás

Cisa zárszerviz szolgáltatásunk budapesti lakosok számára

Zárszerviz szolgáltatással, zárcserével, zárszereléssel immár 15 éve foglalkozunk. Cégünk elsősorban az olasz gyártmányú, biztonsági trezorzárak szerelésére, nyitására, cseréjére, beállítására szakosodott.

Ezen a területen több mint 10 éve mozgunk biztonsággal és komoly szakmai tudással. Azért tettük le voksunkat a trezorzárak mellett, mert ha az értékeinket páncélszekrényekbe zárjuk, akkor a páncélszekrény zárat összekombinálhatjuk egy fémszerkezetű ajtóval, így közel 100% biztonságban tudhatjuk értékeinket az otthonunkban.

Döntésünkben szerepet játszott továbbá, hogy a mai, rohanó világban egyre több a betörés, rablás, betörési kísérlet és az ajtóbefeszítés. Mivel a tollas kulccsal rendelkező trezorzárak nagyon biztonságosak, mi hisszük, hogy fontos a jó minőségű bejárati ajtókra és a benne lévő biztonsági zárakra koncentrálnunk! A betörő tudja, hogy egy valódi biztonsági ajtót működtető trezorzárat kinyitni nagyon időigényes és zajos tevékenység! Így inkább majd a szomszéd ajtót „veszi célba”, ami pl. lehet egy sima műanyag bejárati ajtó, vagy egy egyzáras, kínai lemezajtó. Ezeket elég hamar és zajtalanul ki lehet nyitni, úgyhogy semmiképp nem a biztonsági ajtó feltörése lesz a cél.

Mi nemcsak azt mondjuk, hogy értünk a biztonsági trezorzárakhoz, de raktárkészlettel is rendelkezünk, így a zárcserére nem kell napokig várni, rövid határidővel el tudjuk azokat végezni.

Precíz munkát végző Cisa szakszervizünk egész évben teljes körű szolgáltatást biztosít főként budapesti, de igény szerint Pest megyei és vidéki ügyfelek számára is. Rugalmas beosztásunknak köszönhetően, egyik kerületből a másikba, forgalom és munka függvényében, akár egy órán belül a helyszínre érkezünk. Több mint tízéves tapasztalattal a hátunk mögött vállalunk Cisa ajtónyitást, zárnyitást, kulcselvesztés és új lakásba költözés esetén zárkódolást, egyszóval teljes körű zárszerviz ellátást.

cisa-ajtonyitas

Cisa ajtózár és trezorzárak helyszíni szerelése

Cégünk a Cisa típusú, négyfordulatos, 3 irányban záródó, tollas kulcsos trezorzárat beszereli Önnek rövid határidőn belül, raktárkészletről, szakszerűen, egy év teljes körű garanciával.

Az alábbi trezorzár típusokkal dolgozunk még: Dierre (Atra), CR, Mottura, Potent, S.a.b., Securemme, Iseo, Viro (Cerutti).

Zárszerelő szakembereink elsősorban Budapesten tevékenykednek, de előre egyeztetett időpontban Pest megyei és vidéki trezorzár szerelési munkákat is vállalunk.

De térjünk vissza a kitűnő minőségű, olasz Cisa zárra, amelyekkel lakóparkokban, társasházakban találkozhatunk a leggyakrabban. Dolgozunk cégeknek, magánszemélyeknek, akiknek ilyen típusú trezorzár biztosítja a bejárai ajtó védelmét. Zárszerelő szakembereink kimagasló szaktudással, jól felszerelt szervizautóval minden  problémát elhárítanak a helyszínen, legyen az akár zárcsere vagy zárnyitás.

Bízza ránk a zárszerelési feladatokat, így Önnek nem kell az ajtózárral bajlódnia, mi megcsináljuk Önnek!

Cisa bejárati ajtózár cseréje jótállással

A régebbi Cisa zárszerkezetnél mindig javasoljuk a zárcserét elvégezni. Amennyiben az ajtó új zárszerkezetet kap, ami szakszerűen és precízen lett beszerelve, akkor az elkövetkező 8-10 évben nem igazán merülhet fel komoly probléma. Cégünk egy év teljes körű garanciát vállal a Cisa zárcsere szolgáltatásra, amelyről bővebben, ide kattintva olvashat.

Profi szakemberek végzik a helyszíni zárcserét, kulcselvesztés esetén a zárkódolást, meghibásodott zár esetén az ajtónyitást, zárnyitást. Egy meghibásodott ajtózár nyitása után, jól felszerelt szervizautónkból a helyszínen tudjuk biztosítani a Cisa zár cseréjét, amelyre egy év teljes körű garanciát biztosítunk a legjobb piaci áron! Ha zárcseréről van szó, dolgoztasson velünk, rendelje meg tőlünk a munkát, hiszen ügyeleti jelleggel, kiszállási díj nélkül biztosítjuk a lakosság számára a gyors munkavégzést.

Akut esetekben rövid határidővel biztosítjuk a Cisa zárak cseréjét, kódolását. Akinek azonnali zárcserére van szüksége, ne habozzon, telefonáljon bátran, kérjen árat tőlünk! Mi minden zárat raktárkészletről azonnal biztosítunk, így várnia sem kell!

Kulcselvesztés esetén ne várakozzon, hívja ügyfélszolgálatunkat, nehogy valaki a megtalált kulccsal bemenjen a lakásba, amíg Ön dolgozik!

Budapesti Cisa gyorsszolgáltató zárszerviz

Cisa zárszerviz szolgáltatásunkat az alább felsorolt esetekben érdemes igénybe venni.

  • Ha komplett zárcserére van szükség, ami tartalmazza az ajtó gyors szétszedését és az új zár berakását. Ilyenkor minden esetben eredeti, gyári csomagolású kulcsokat kapnak az ügyfelek. Pl. tönkrement a Cisa zár, vagy akadozik a működése.
  • Átprogramozható zár esetében a zár kódolását elvégezzük, amely esetben szintén új kulcsokat kapnak az ügyfelek. Pl. kulcselvesztés esetén.
  • Kisebb és nagyobb mértékű beállításokat, igazításokat végzünk a zárral és az ajtóval kapcsolatban. Pl. ha nyitott állapotban tökéletesen működik a zár, zárt állapotban viszont nem.
  • Betörés után helyreállítást, zárszerelést végzünk.
  • Ajtónyitás/zárnyitás kulcselvesztés esetén vagy a zár meghibásodásakor.
  • Zárcsere vagy zárkódolás új ingatlan birtokba vételekor.
  • Hatósági zárnyitás, ajtónyitás.
  • Becsapódott ajtó – kizáródás esete: sérülésmentes ajtónyitás.

Budapesti zárszerviz gyorsszolgálatunk egész évben teljes körű szervizellátást biztosít. Bárki felveheti velünk a kapcsolatot, akinek az ajtózárjával problémája van. Pl. akadozó zárszerkezet, elhagyott lakáskulcs, becsapódott ajtó, és egyéb más problémák. Minden esetben megpróbálunk a legrövidebb időn belül sürgősségi szervizellátást biztosítani.

Cisa mozgó szervizautónk működése ingyenes kiszállással

Amit nyújtunk: korrekt munkavégzés, jól felszerelt szervizautó, precíz szerszámok, óriási raktárkészletből biztosított anyagok, garancia-vállalás, számlaadás, partnerünkön keresztül pedig kulcsmásolás. Telefonáljon bátran, mi ügyeletet biztosítunk! Nálunk nincs felár vagy kiszállási díj, csak a diszpécserünk által közölt költségeket kell a helyszínen, számla ellenében, készpénzben megfizetnie! Nálunk az ügyfelek nem tudnak átutalással fizetni, csak készpénzzel dolgozunk. Az ügyfélnek kell gondoskodnia a számla kiegyenlítéséről.

A Cisa zárcsere és szerviz költségek árai minden esetben kiajánlásra kerülnek a telefonos egyeztetéskor vagy a zár beazonosítása után. Nem szeretjük a helyszíni vitákat, így a félreértések elkerülése végett, minden díjszabást a telefonban előre közlünk az ügyféllel. Vegye igénybe Ön is zárszervizünket! Mi az Ön biztonságáért és kényelméért dolgozunk!

Bármilyen Cisa zárszereléssel, ajtóbeállítással, zárcserével, zárnyitással kapcsolatos kérdésére vagy problémájának orvosolására a cisazarcsere.com csapata készséggel áll rendelkezésére.

Hívjon minket a 06-70-770-2942 telefonszámon!

cisa-zarkodolas