Cisa zár zárástechnikai megoldások, zárcsere

A Cisa zárak a leggyakrabban az olasz Masterdoor ajtóinál vannak jelen. Főként hárompontos záródású kivitelű Cisa trezorzárakkal rakja össze a gyár az ajtót. Nem minden esetben van azonban bekötve az alsó- és felső rudazat.

A Cisa tollas kulcsos zárak legtöbb típusa már kódolható, ún. átprogramozható változatú, de találkozunk sima, fixlamellás zárváltozatokkal is. Szakmai tapasztalatunkra hagyatkozva, minél bonyolultabb egy zár, annál nagyobb a meghibásodás lehetősége. Cégünk egyáltalán nem szerel már kódolható változatot, mert nem lehet rá garanciát vállalni. Csakis fixlamellás Cisa zárat alkalmazunk gyári kiszerelésben, 5 kulcsos kivitellel. Amelyik ajtóba a kódolható verzió van, természetesen zárkódolást vállalunk új kulcskészletekre. Az ügyfél előtt bontjuk ki a kulcsokat, a biztonságot szem előtt tartva.

A Cisa zárak az otthon védelmében a legmagasabb pozíciót töltik be, így életünk során mindennapjaink biztonságát támogatják. A Cisa zárcsere feladatát szakszervizzel kell végeztetni, legyen szó kódolásról, teljes zárszerkezet cseréről vagy utólagos zárszerelési feladatokról.

Rejtett költségek nélküli zárcsere, nulla kiszállási díj Budapesten

Már a címszó is hangzatos az olvasó számára, de ténylegesen, bármilyen Cisa zárcsere kérdésben vagy problémában fordulhat hozzánk. Minden megkezdett munka előtt fontos az ár, így feladatunknak tartjuk a zárak árairól és a szerviz költségeiről az ügyfelet tájékoztatni. Nálunk az ügy menete a részletes tájékoztatás az ügyfél kérdésével kapcsolatban, majd az árak meghatározása, és ha elfogadja, a megbeszélt időpontban látjuk el a helyszínen a zárcsere feladatot.

Szóba jöhet Cisa zárkódolás, zárprogramozás, a teljes zár kicserélése, ajtóigazítás, utólagos emelés, illetve gombos kivitel esetén, sérülésmentes, becsapódott ajtónyitást is végzünk, speciális eszközökkel.

A Cisa zárakkal foglalkozó vállalkozásokat azért érdemes leellenőrizni, mert sajnos sok a kókler, ezt mi is tapasztaljuk. Kérjenek be több árat és érzéseik, valamint aszerint döntsék el, melyik szolgáltató mellett teszik le a voksot.

Hogyan működik a sérülésmentes ajtó- és zárnyitás?

Ez mindig helyzet függvényében dől el, nem mindegy, hogy csak be lett húzva az ajtó és a zárnyelvet kell kipiszkálni, vagy beletört a tollvég a lamellák közé, esetleg elhagyták a kulcsot és a zárat speciális módon kell kinyitni. Ilyenkor természetes sok a kérdés, a megoldás a mi dolgunk. Mielőtt nekiállunk fúrni-faragni a jó értelemben, az ügyfelet tájékoztatjuk lépésről, lépésre és a várható árakról is. Csodákra mi sem vagyunk képesek, de a legfontosabb, hogy az ajtóban kárt nem okozunk, ez alapelv ebben az iparágban.

Egy tollas kulcsos, kódolható Cisa zár esetében, ha a zár működött, de a kulcs eltűnt, először is igazolni kell lakcímmel vagy tulajdoni lappal a tulajdonjogot és aztán kezdjük meg az ügyfél jóváhagyásával a zár fúrását. Természetesen az ajtólap megsértése nélkül. Ezután egyértelmű, hogy a zárszerkezet már nem lesz működőképes, tehát egy új, tollas kulcsos zárszerkezetet kell a helyére beszerelni.

A Cisa zárkódolás költsége 54.000 Ft-tól elérhető Budapesten és környékén. A becsapódott ajtónyitás 20.000 Ft-ba kerül. A komplett zárszerkezet csere pedig 95.000 Ft-ért érhető el, 5 kulcsos változatban.