Hogyan történik a postaládazár csere és mennyibe kerül?

Sok konkurens zárszerviz vállalkozás úgy gondolja, hogy hálátlan feladat a postaládazár cseréje, mert nem lehet rajta keresni. Mi ennek ellenére nagyon szeretjük, a legtöbb rendelés ezáltal nálunk is landol. Valóban nincs rajta ún. zsíros jövedelem, de nekünk szükségünk van minden bevételre, több családot el kell tartanunk. Ha nem csinálná meg senki, akkor az ügyfélnek nem lenne zárva az ajtaja. Budapest területén a 20.000 forintos fix áron végezzük a postaládazár cseréjét, illetve a nyitását, ha nincs hozzá kulcs. A zárcsere után kér darab kulcsot kap az ügyfél, ez a gyári egységcsomag. Ha szükségesek plusz kulcsok még, mert nagy a család, bármelyik kulcsmásolónál tudnak hozzá kulcsot készíttetni, mert nem egy bonyolult kulcs, mint pl. egy lakáskulcs. A postaláda zárcserének a művelete maximum fél órát vesz igénybe, ez mindig függ attól, hogy melyik fajta zárva van éppen benne, illetve, hogy mit tudunk a helyére tenni, ha éppen azt már nem gyártják. Kizárólag postaláda zárak szervizelésével, cseréjével foglalkozunk, komplett, új postaládát nem építünk be, nem szerelünk fel.

HiSec ajtó szerviz árak, költségek, időpontok

A Hisec ajtó szervizelése cégünk egyik profilja, évek óta szervizeljük ezeket a problémás ajtókat, kilincstörés miatti, zárbetét csere vagy zárszerkezet meghibásodás miatt, és végzünk egyben utólagos ajtóigazítást, beállítást. Sajnos a kínai ajtók egyre rosszabbak, már az újaknak is rossz a minősége és ez egy örökös harc. A kínai ajtók zárszervizelése során egyre sűrűbben találkozunk újabb problémákkal, ami a régebbi típusú, úgynevezett első generációs ajtóknál nem volt fellelhető. Itt is látszik, hogy egy jobban silányodik el az ipar, nyilván spórolni akarnak az alapanyag árakon valamilyen formában.

Kilincs szerelést Budapesten 32.000 forinttól tud tőlünk megrendelni. A zárbetét csere minőség és méret függvényében, egy darab esetén 34.000 forinttól rendelhető meg jó minőségű, izraeli, másolásvédett, kódkártyás, interaktív csapos zárbetéttel, munkadíjjal egybekötve. A kínai ajtó zárcsere időpontját, illetve a kiszállás feltételeit telefonos egyeztetéssel rendelheti meg a kedves ügyfél. Egy munkanapon belül elvégzünk mindenfajta munkát. Persze vannak olyan kínai ajtóval kapcsolatos problémák, amiben nem tudunk segíteni, ilyen például a tömítés visszaragasztása, ajtó beszerelés, kínai csengő pótlás, illetve az ajtóból hallatszó hangok (nyikorgás, kattogás) végleges eltávolítása rossz beépítés miatt.

Dierre, Cisa kulcsprogramozás szakszerűen, Budapesten

A modern építésű lakóparkokban igen népszerű a Dierre, Cisa programozható ajtózárak alkalmazása, ami tényleg nagy előny, ha a zárcsere tekintetében közelítjük meg a feladatot. Mindkét olasz gyártó úgy oldotta meg a bejárati ajtó zárját, hogy ha a jövőben bármilyen okból kifolyólag zár- vagy kulcs cserére van szükség, a legköltséghatékonyabb megoldást kapja az ügyfél. Ne kelljen szétszedni az ajtót, maradjon gyári állapotban. Ez csak úgy oldható meg, ha ún. zárkódolást végzünk ezeken a zárakon. A Cisa zár esetében úgynevezett kulcs tanítást hajtunk végre, a Dierre zár esetében pedig memóriakockát, azaz kulcstőkét cseréltünk ki belülről. Ennek a műveletnek a végrehajtása után a régi kulcsok már nem működtetik a zárat. Az új kulcsokkal tovább tudják használni a tulajdonosok még hosszú ideig. Minden zárprogramozás után javasolni szoktuk az ügyfeleinknek, hogy egy pár hétig lassabban használják a kulcsokat, mint az előzőt, hiszen az új kulcsok még sorjásak, élesek és bizonyos bekopási időnek kell eltelni, amíg ezeknek az éles sorjáknak a szélei kicsit összekopnak, utána még finomabb, hangoltabb lesz a működés. Zárszervizünk kódolást, programozást vállal ezeken az olasz zárakon, Budapesten, szakszerűen, garanciával. Kérjen időpontot, ha új lakásba költözött és másik kulcsokat szeretne, vagy ha elhagyta a régi kulcsot, esetleg ellopták a táskáját, amiben a kulcs volt.

06-70-770-2942