Cisa zárszerviz, zárjavítás, zárszerelés, zárcsere

Vállalkozásunk fő profilja a tollas kulcsos, többpontos zárak szervizelése. Ez magába foglalja a meghibásodás miatti ajtónyitást, zárnyitást, a használat miatt bekövetkezett zárszerelést, igazítást, tisztítást, illetve új lakásba költözés vagy kulcslopás/kulcsvesztés miatti azonnali, helyszíni zárcserét, átkódolást. Minden fent felsorolt munkára gyorsan reagálunk. Ha nagyon sürgős, 1-2 órán belül a helyszínre küldünk egy kollégát, ha nem annyira akut a probléma, 1-2 munkanapon belül teljesítünk. A legtöbb beszerelt Cisa ajtózárra fel vagyunk készülve, mind a szervizautóban, mind a raktárunkban. Ami nekünk nincs, az nem is létezik – hívjanak minket, megoldjuk a problémát Budapest összes kerületében és Pest megyében! Amennyiben Ön távolabbi, vidéki lakos és Cisa zárja van, tudunk segíteni, csak épp hosszabb várakozási idővel kell számolni, mert főképp Budapesten szervizelünk.

Becsapódott ajtónyitás szakszerűen, zárcsere nélkül

Rengeteg olyan biztonsági ajtó van beszerelve Cisa zárral, aminek a külső ajtóborításán nem kilincs, hanem egy bronz, fix gomb van felszerelve, így könnyedén, ha a kulcs belül marad a zárban ki is zárja magát az ott lakó. Erre speciális szerszámaink vannak, így 100 százalékban sérülésmentes nyitást tudunk garantálni, ami után nem szükséges a zárcsere. Amikor kizárják magukat az ügyfelek a lakásból, ne piszkálják a zárat, ne feszegessék, mert összekarcolják a lapot, lejön róla a festék, utólag ez már nem helyrehozható! Mi nem így dolgozunk, károkat nem okozunk, ezért is kell Cisa szakszervizt hívni mindig a zárnyitáshoz!

06-70-770-2942

Zárprogramozás, zárcsere – melyik, mikor kell?

Megkülönböztetünk kódolható és fixlamellás Cisa zárszerkezeteket. A kódolható zárnál elég csak egy kulcskészletet tanítani a zártesthez és a régi kulcsok már egyáltalán nem használhatók. Ez a könnyebb, pénztárca-barátabb megoldás. Viszont, amikor a teljes zárszerkezetet ki kell cserélni, mert a zár nem azokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint a kódolható változat, az majdnem a duplájába kerül és a munkafolyamat is négyszer annyi idő. Ilyenkor az ajtót belülről szét kell bontani, csak így lehet az új zárat kicserélni, beszerelni. A Cisa zárkódolás Budapesten 54.000 Ft-tól elérhető. A zárszerkezet cseréje pedig 95.000 Ft környékén mozog. Igyekszünk olyan zárakat és kulcskészleteket adni az ügyfeleknek, amihez már 5-5 db kulcs tartozik. Ha ennyi sem elég, tudunk javasolni kulcsmásoló partnert, mi magunk nem foglalkozunk kulcskészítéssel.

Mikor érdemes elgondolkozni a tollas kulcsos Cisa zárcserén, mik lehetnek a veszélyek?

A normális kulcs és zárhasználat mellett, ezek az olasz zárszerkezetek (legalábbis a régiek) 15-20 évet kibírtak. Sajnos a mai szerkezetek 10-12 év után megadják magukat, de mindenki tisztában van azzal, hogy a minőség minden termék vonatkozásában már nem olyan, mint régen volt. Viszont a zár élettartama kitolható, ha figyelnek a részletekre. Pl. nem szabad leejteni a kulcsot vagy ha akadást észlelnek a használat során, azonnal hívják zárszerelő vállalkozásunkat, hogy időközi karbantartást, ellenőrzést tudjunk végezni a záron/ajtón. A Cisa biztonsági zár olyan, mint egy gázkészülék, folyamatosan karban kell tartani a megfelelő használathoz, de nem feltétlenül évenként. Javasolt azonban, a szakember általi, legalább 3 évenkénti átnézés, amikor beolajozza, kitisztítja az ajtózárat.

Ne feledjék, rendszeres karbantartással megelőzhető a költséges Cisa zárcsere! Kérjen időpontot és cégünk szakembere a helyszínen átnézi a zárat és a záródási pontokat a hosszantartóbb és megbízhatóbb működés érdekében!

06-70-770-2942